About

Lots of things

Lots of things is een webshop voor tweedehandskleding, schoenen en accessoires. Het gaat bij LOT niet alleen om het volgen van de allernieuwste fashiontrends, maar juist om het hergebruiken van fashion. Jaarlijks wordt er alleen al in Nederland 14 kilo kleding per persoon weggegooid. Zonde! Daarom willen wij het hergebruiken van kleding stimuleren en de vooroordelen over tweedehandskleding laten verdwijnen.

Lots of things is bedacht door Charlotte Helena Loenen. Charlotte is 25 jaar oud en komt uit een klein dorpje tussen Amsterdam en Utrecht. Tijdens het afstuderen in de richting ‘Onderneming’, waar zij onderzoek doet naar hoe zij haar eigen onderneming kan positioneren binnen de markt en op social media ontstond het idee voor het oprichten van Lots of things. Charlotte heeft altijd al een grote interesse gehad voor kleding en is regelmatig in de stad of achter haar laptop te vinden op zoek naar nieuwe items. Tijdens haar stage bij het Zapp kinderprogramma Hip voor Nop werd zij zich bewust van de hoeveelheid kleding die men regelmatig (ongebruikt) weggooit. Er zijn natuurlijk genoeg tweedehandskledingwinkels, maar deze hebben over het algemeen toch een stoffig imago. Tijd om daar verandering in te brengen. Met de webshop en de aanwezigheid op en markten hoopt Charlotte de vooroordelen over tweedehandskleding te kunnen laten verdwijnen en het hergebruiken en bewuster zijn van een aankoop te stimuleren.

Wij hebben natuurlijk ons uiterste best gedaan om te website te optimaliseren en te zorgen dat alles perfect verloopt. Mocht je toch nog ergens tegenaan lopen, laat het ons dan gerust weten. Dat kan via een berichtje op een van onze social media kanalen (Instagram of Facebook) of stuur een mailtje naar hello@lotsofthings.nl.
Wij lossen het dan zo snel mogelijk op!

Lots of things – Charlotte Helena Loenen
✉ hello@lotsofthings.nl
KVK-nummer: 68727542
BTW-nummer: NL 002315996 B51

Scroll Up