Betalen

Betaalmethoden

Omdat online shoppen steeds populairder wordt en er dagelijks ontzettend veel nieuwe webwinkels bijkomen, is het belangrijk dat je er zeker van bent dat je op een veilige manier kunt winkelen. Bij ons kun je altijd winkelen in een beveiligde omgeving. Wij zorgen ervoor dat al jouw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast worden jouw gegevens nooit verstrekt aan derden.

iDEAL
Met iDEAL betaal je je bestelling direct vanaf je bankrekening. Je kunt met iDEAL betalen als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekeningnummer.

Bancontact
Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.

Creditcard
Als je kiest voor een betaling met creditcard, geef je eerst aan welk type creditkaart of debitkaart je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (staat vaak op de achterkant van je kaart).

Apple Pay
Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple en is beschikbaar alle Apple-gebruikers. Apple Pay maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn.

Klarna: Achteraf betalen

‘Achteraf betalen’ geeft de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvang je de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling wordt door jou geregeld met Klarna.

Scroll Up